bar

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Pranic Healing - Sport therapy


Sports Therapy with pranic healing
source: pranichealing.gr


To Pranic Healing προάγοντας μέσω των τεχνικών του την καλή σωματική και πνευματική κατάσταση, την ευεξία και γενικότερα το Ευ Ζην μπορεί να προσφέρει τεράστια οφέλη σε οποιονδήποτε ασχολείται με την άθληση.

Πιο συγκεκριμένα, η εισαγωγή του Pranic Healing στο πρόγραμμα άθλησης ενισχύει το σώμα, καθώς αυξάνει τη ζωτική ενέργεια σε αυτό, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόδοσης, γεγονός πολύ σημαντικό μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Παράλληλα, ομαλοποιώντας τη ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα, μειώνει τον πόνο και το χρόνο αποθεραπείας σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή τραυματισμών και ελαχιστοποιεί το χρόνο επιστροφής του ασκούμενου στις αθλητικές του υποχρεώσεις. Το Pranic Healing πιο συγκεκριμένα, μπορεί να βοηθήσει σε παθήσεις όπως:

• Κατάγματα

• Θλάσεις

• Διάστρεμμα

• Ρήξη τένοντα

• Εξαρθρώσεις

• Μυικές Κράμπες

• Πόνους στη μέση

• Κούραση/Εξάντληση

• Ισορροπία & Συντονισμός



Από την άλλη, μέσω της Pranic Ψυχοθεραπείας καλλιεργείται θετικό πνεύμα με αποτέλεσμα την εμψύχωση του αθλητή και την εξάλειψη οποιουδήποτε αρνητικού συναισθήματος απέναντι στην επίτευξη των αθλητικών του στόχων και σκοπών -συναισθήματος όπως είναι η αμφιβολία, ο φόβος της αποτυχίας, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, κλπ- ενώ με τους διαλογισμούς που προσφέρει ενισχύει τη συγκέντρωση και την ηρεμία, στοιχεία απαραίτητα για οποιοδήποτε ασκούμενο. 

Τι είναι το Pranic Healing;
To Pranic Healing είναι ένα ενεργειακό σύστημα θεραπείας το οποίο ανέπτυξε ο Master Choa Kok Sui. Bασίζεται στην αναγνώριση της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος, το οποίο εκτείνεται πέρα από το φυσικό σώμα και αλληλεπιδρά με αυτό. Δεδομένου ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο φυσικό επίπεδο εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό, ο Master Choa Kok Sui έπειτα από πολλά χρόνια μελέτης ενεργειακών πρακτικών και πειραματισμού συνέθεσε ένα σύγχρονο σύστημα θεραπείας που χρησιμοποιεί το prana (ζωτική ενέργεια) για να βελτιώσει την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου.

Αποτελεί ένα εξελιγμένο αλλά απλό στην εφαρμογή του σύστημα ενώ σαν μέθοδος ΔΕΝ χορηγεί φάρμακα, ΔΕΝ αγγίζει το σώμα του ασθενή και έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Η προσέγγισή του βασίζεται στη δημιουργία μιας ενεργειακής σταθερότητας στο ανθρώπινο σώμα που σκοπεύει να ενισχύσει και να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητά του για αυτοθεραπεία, γεγονός που σημαίνει ότι κανείς δεν θεραπεύει κανέναν αλλά απλά βοηθάμε το σώμα να επιτυγχάνει ταχύτερα ισορροπία. Το Pranic Healing βασίζεται σε πρωτόκολλα ανακουφίζοντας άμεσα μια ευρεία γκάμα σωματικών και ψυχολογικών παθήσεων αλλά και εξαρτήσεων όπως είναι το κάπνισμα. Ενδεικτικά, το Pranic Healing μπορεί να αντιμετωπίσει πονοκεφάλους, άγχος και stress, τραυματισμούς, αλλεργίες, υπέρταση και πολλά περισσότερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου